Joy-Con Pro Charging Grip PDP Nintendo Switch

2 990 L

  • Mbërthimet e rehatshme dhe ergonomike i kthejnë kontrolluesit Joy-Con në një levë të madhësisë së plotë.
  • Përfshirë kabllo 2 m, Type-C USB ju lejon të vazhdoni të luani ndërsa e karikoni.
  • Zgjatimet e zgjeruara të këmbëzës sigurojnë kohë më të shpejta të reagimit.
  • Treguesit individualë  ju lejojnë të dini statusin e karikimit të secilit Joy-Con.
  • Licencuar zyrtarisht nga Nintendo.
SKU: 126569 Categories: