INSTAX MINI 11 LILAC PURPLE TH EX D EU

10 950 L

Aparat Fotografik i shpejte: Instax Mini 11 Lilac Purple Th Ex D Eu

-Furnizimi me energji: bateri AA (2x), përfshirë

-Ngjyra: blu -Gjerësia: 107.6 mm

-Lartësia: 121.2 mm

-Thellësia: 67.3 mm

-Pesha: 293 g

-Lloji i produktit: Aparat fotografik i çastit.

10 950 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: UNI164445 Kategori: , ,

Instax Mini 11 Lilac Purple Th Ex D Eu është një aparat fotografik stil, argëtues dhe elegant, i aftë të prodhojë foto në çast.Ideal për dhurata dhe përdorim personal, ky model është azhornuar me një funksion automatik të ekspozimit që nuk kërkon më rregullim manual për kushte të ndryshme ndriçimi dhe përfitimet e blicit të integruar që punojnë në kushte të ndriçimit të ulët.

Marka

Tipi

Lloji

Ngjyra