INSTAX LINK DARK DENIM

14 650 L

-Shtypni fotografi me lehtësi duke përdorur aplikacionin e lidhjes Instax Mini (kërkohet shkarkim falas i aplikacionit).

-Lidhja Bluetooth.

-Shtoni filtra dhe korniza argëtuese në fotot tuaja.

-Shtypni fotografi nga videot tuaja.

-Shpejtësi e printimit prej rreth 12 sekonda (afërsisht 90 sekonda kohë e zhvillimit pas printimit).

14 650 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: UNI164463 Kategori: ,