Helikopter Silverlit Air Wheelz With R/C

3 490 L

  • Helikopter me kontroll të lehtë me 2 kanale, të dedikuar për fillestarët me teknologjinë e efektit të fikjes në kontrollin e mbytjes, helikopteri fluturon ngadalë dhe vazhdimisht.
  • I përshtatshëm për fëmijët e moshës 10 vjeç e lart.
  • Përmban 1 x bateri të rimbushshme Li Poly.
  • Kërkon 3 x AAA të papërfshira.
SKU: 124974 Categories:
Përmasat e produktit 26 x 8 x 14 cm
Pesha 200 gramë
Bateritë – 1 bateri polimer litium. (përfshirë)

– Kërkohen 3 bateri AAA. (nuk perfshihen)

Mosha e rekomanduar 10 vjeç e lart