Handheld Barcode Scanner Newland Bluetooth 1d/2d Cmos Hr3280-bt-c

28 990 L

  • E pajisur me një CPU të jashtëzakonshëm, skaneri pa tel HR3280-Bluetooth i Newland-it mund të kapë me lehtësi barkode me dendësi të lartë, vëllim të lartë dhe të shtrembëruar, të shtypura në letër ose të shfaqura në ekran.
  • Projektuar si një skanues me konsum të ulët për të zvogëluar problemet e lidhjes dhe për të maksimizuar përputhshmërinë për aplikime të ndryshme.
  • Miratimi i teknologjisë së fundit Bluetooth për të qenë i fortë kundër ndërhyrjeve dhe i qëndrueshëm për të transmetuar të dhëna.

28 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A08106 Kategori: , , ,