Google Play 5 Euro Account IT

795 L

Ky kod do të shtojë 5 EURO në llogarinë tuaj të Google Play.

Kartat e dhuratave të Google Play janë perfekte për çdo rast.

Përdorni kartën tuaj të dhuratave për të marrë:

– Miliona këngë dhe e-libra, mijëra filma dhe një përzgjedhje e shkëlqyeshme e programeve televizive dhe revistave – të gjitha të arritshme nga uebi dhe në Android.

– Aplikacionet më të fundit për telefonin tuaj Android ose tablet dhe pajisje shtesë si paketa shtesë, nivele shtesë dhe monedhë virtuale.

Kujdes: Funksionon vetëm për account-e me rajon (region) italian.

795 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124825 Kategori: , ,

Google Play 5 Euro Account IT