Game Capture Card Razer Ripsaw HD 4K – Compatible W/ PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

21 990 L

  • Transmetimi 4K, 60 fps siguron një lojë të pandërprerë dhe fluide.
  • Full HD 1080P në 60 FPS për një transmetim të fuqishëm dhe ultra – cilësorë.
  • Lidhje me HDMI 2. 0 & USB 3. për të garantuar transmetimin me detajet maksimale.
  • 3. Kabllo audio 5 mm për konfigurim të thjeshtë, pa softuer.
  • Aftësi për miksimin dhe  menaxhim e audios.
  • Rezolucione të tjera të cilat i suporton: 2160p, 1080p, 1440p30fps, 720p, 480p

21 990 L

Shto në shportë
Bli Tani