Drone Bumper 2.4

8 255 L 9 490 L

Kurseni 1235 L

Bumper Drone Series – Një koncept krejt i ri i dronëve të veprimit me  mbrojtje 360ᵒ . Me dizajnin e unazës së mbrojtjes ndaj goditjes dhe të kërcimit, ato jo vetëm që ju mbajnë larg nga goditja e ndonjë pengese, por edhe kërcejnë prapa falë materialit të tij ultra-të butë. Trup rezistent, ju lehtësisht mund të rri pezull, të ulesh dhe të bësh foto në ujë të qetë.

SKU: 121224 Categories:
Përmasat e produktit 13.97 x 54.61 x 35.65 cm;
Pesha 950 gramë
Mosha e rekomanduar 8 vjeç e lart
Përfshihet telekomanda? Jo
Kërkohen bateri? po
Përfshihen bateritë? Jo