DG Roblox 25 Euro Account EU

3 970 L

Përjetoni përvojën tuaj në nivelin tjetër me Roblox. • Përdorni Kartat e Dhuratës Roblox për të blerë Robux (monedhën virtuale në Roblox) dhe për të marrë përmbajtje shtesë në lojë ose azhurnoni avatarin tuaj me artikuj të mirë. • Ju gjithashtu mund të dyfishoni argëtimin duke përdorur kartën tuaj për abonim në Roblox. • Roblox mundëson këdo që të imagjinojë, të krijojë dhe të argëtohet me miqtë ndërsa eksploron miliona përvoja gjithëpërfshirëse 3D, të gjitha të ndërtuara nga një komunitet global i zhvilluesve

 

3 970 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124747 Kategori: , , ,