DG PS4 Fifa 21 – Points Pack 500 DLC Account IT

695 L

Me pikët IFA 21 Ultimate Team, mund të përdoren për secilin nga dy qëllimet: për të blerë Paketat FUT që përmbajnë karta lojtarësh, si dhe materiale ose për të paguar tarifën e hyrjes në Projekt. Ka shumë Paketa FUT të paraqitura në tregun e lojërave, secila prej të cilave premton artikuj të ndryshëm, në varësi të vlerës së një pakete të veçantë. Një opsion alternativ i përdorimit të çelësit të lirë 500 FIFA 21 Points PS4 PSN është të fitoni qasje në modalitetin konkurrues Draft, ku do të keni një shans për të fituar shpërblime të veçanta bazuar në performancën tuaj.

695 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124720 Kategori: , ,