DG PlayStation 25 Euro Account IT

3 490 L

Thjesht blini kartën, merrni kodin e kartës PSN dhe ngarkojeni atë në Portofolin tuaj PlayStation. Buxheti shtohet në llogarinë tuaj personale dhe mund të përdoret për të blerë lojëra, filma dhe programe të jera nga Dyqani PlayStation.

Nuk gaboni kurrë nëse i dhuroni një miku, një gift card Playstation. I gjeni tek ne në shuma të nsryshme.  Përdoruesit e PlayStation janë lojtarë të fortë gjithmonë të gatshëm për të luajtur lojërat më të reja. Kur i dhuroni me një kartë PlayStation, sigurisht që jeni heroi i vërtetë. Ky produkt është përmbajtje dixhitale dhe nuk mund të kthehet.

3 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 119724 Kategori: , , ,