Çantë shpine Roblox Luminous Red

1 600 L

Dhurata më e mirë për Fëmijët dhe adhuruesit e Roblox!
Përshtatet lehtësisht duke zënë laptopin tuaj, lapsat dhe fletoren, shishen e ujit, këpucët dhe rrobat.
Ofron shumë më tepër hapësirë ​​sesa mund të prisnit nga një çantë e kësaj madhësie.

1 600 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123300 Kategori: , , , ,

Çantë shpine Roblox Luminous Red

– Cilësi e lartë
– Kapacitet i madh
– Material rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve