Çantë shpine Fortnite 01

2 500 L

Dhurata më e mirë për Fëmijët dhe adhuruesit e Fortnite!
Përshtatet lehtësisht duke zënë laptopin tuaj, lapsat dhe fletoren, shishen e ujit, këpucët dhe rrobat.
Ofron shumë më tepër hapësirë ​​sesa mund të prisnit nga një çantë e kësaj madhësie.

2 500 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121413 Kategori: , ,

Çantë shpine Fortnite 01

– Cilësi e lartë
– Kapacitet i madh
– Material rezistent ndaj ujit dhe dëmtimeve