Çantë mbrojtëse për Nintendo Switch Steelplay Zi/Kuq

1 390 L 1 700 L

Kurseni 310 L

Çantë mbrojtëse për Nintendo Switch është aksesor thelbësorë për mbrojtjen dhe transportimin e Aparatit Nintendo Switch dhe aksesorëve të tij.

– Mbron konsolën nga goditjet dhe gërvishtjet
– Ju lejon të mbani dhe ruani në mënyrë të sigurt konsolën dhe lojërat tuaja
– Hapësira e magazinimit për 10 karta loje
– Xhep me zinxhir për ruajtjen e aksesorëve
– Dorezë mbajtëse