Bateri Alkaline Maxell Lr-14 2pk Blister Alkaline

390 L

  • Bateri alkaline me jetë të gjatë.
  • Projektuar për të siguruar besueshmëri dhe performancë të qëndrueshme për produktet.
  • Ideale për pajisjet e përditshme të familjes si ndricues, telekomandë, lodra, orë dhe produkte të tjera të shumta.
  • Data e skadimit e treguar në paketim.

390 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A04439 Kategori: , Etiketë: