APARAT Nintendo Switch Fortnite Special Edition

48 000 L

Kjo pako përfshin një aparat Nintendo Switch Fortnite Special Edition me leva ekskluzive verdh / blu dhe një dizajn unik Fortnite në stendën e Nintendo Switch dhe pjesën e pasme të aparatit, plus lojën Fortnite të instaluar paraprakisht, një kod shkarkimi FALAS për Paketën e Wildcat , dhe  2,000 V-Bucks (monedhë në lojë) FALAS.

Ky model i aparati vjen me një model të përmirësuar të baterisë që zgjat afërsisht 4,5 – 9 orë.

48 000 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124627 Kategori: , ,