Android TV Box H96 Max 6K

4 190 L 5 490 L

Kurseni 1300 L

Aparati Android TV Box H96 Max 6K ju jep mundësinë të ktheni televizorin tuaj ne Smart TV.

Ky aparat vjen me sistemin më të ri Android 10.0 / Ram 2GB DDR4 / Memorie 16GB dhe Rezolucion 6K HDR, duke garantuar cilësi dhe performancë maksimale. Nepermjet Play Store ju mund të instaloni me mijëra aplikacione apo lojra në televizorin tuaj, njëlloj si në çdo Smartphone Android.

Netflix, Youtube, Chrome, e dhjetra aplikacione të tjera, janë të instaluara fabrikisht. Ju mbetet vetëm të shijoni eksperiencën fantastike me Android TV Box H96 Max 6K