Amazon 20 USD Account US

2 780 L

Kartat e Dhuratave të Amazon.com mund të përdoren për të blerë përmbajtje Kindle, muzikë dixhitale dhe shkarkime të Amazon Video. Marrësi i kartës së dhuratës Amazon.com mund ta shpengojë dhuratën në Amazon.com. Bilanci i kartës do të zbatohet automatikisht në llogarinë e tij dhe do të përdoret për të paguar për çdo artikull të ardhshëm të blerë në Amazon. Bilanci i kartës dhuratë nuk skadon kurrë.

2 780 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124854 Kategori: , , ,