-16%

Action Camera Nilox Mini Wifi

8 255 L

MINI F Wi-Fi nga Nilox është një aparat veprimi kompakt që kap deri në 1080p video me 30 fps dhe foto të integruara 8MP. Për t’i dhënë fotografive tuaja një ndjesi gjithëpërfshirëse, kamera përmban një lente me kënd të gjerë me një kënd shikimi 120 ° për të kapur veprimin para jush.

8 255 L

Shto në shportë
Bli Tani

Karakteristikat kryesore:
– Sensori 5MP CMOS
– Video 1080p me 30 fps
– Fotografi 8MP
– Wi-Fi i integruar për telekomandë (diapazoni maksimal i shikimit prej 65,6 ‘)
– Aplikacioni iOS dhe Android për telekomandë, riprodhim, transferim skedarësh dhe ndarje
– Rezultatet mini-HDMI dhe mikro-USB
– Bateria 1000mAh siguron afërsisht. 2 orë regjistrim
– Përfshihen montime të sheshta dhe të lakuara të ngjitësit
– Telekomanda me (diapazoni maksimal i shikimit 16,4 ‘)