PS4 PGA Tour 2K21 Standard Edition

3 790 L

Mund të jesh një lojtar golfi i vërtetë ose thjesh për argëtim, PGA TOUR 2K21 ka dicka për të gjithë! Luaj kundër lojtarëve pro. Luaj me shokët e tu. Në PGA TOUR 2K21 luaj sipas rregullave ose krijo rregullat e tu!
PGA TOUR 2K21 KARRIERA
Trego që ke aftësitë e duhura për tu bërë Kampioni i FedExCup. Luaj kundër lojtarëve Pro gjatë karrierës dhe fito shumë dhurata gjatë karrierës.
NDËRTO LOJTARIN TËND
Krijo dhe personalizo lojtarin tënd me mjetet dhe brandet e preferuara. Dizejno fushën tënde me 1000 opsionet e vecanta.
FILLO PARTYN
Bashkohu me miqtë duke luajtur offline dhe online, me Alt-Shot, Stroke Play, Skins dhe 4-Player Scramble.
BONUEST E PRE-ORDER
Me pre-order do të përfitoni: atletet adidas CodeChaos BOA dhe adidas CodeChaos Polo, Pantallona dhe kapele të personalizuara, të dizejnura eksluzivisht për PGA TOUR 2K21

3 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124337 Kategori: , , ,